ReferencerVi har en overordnet målsætning og det er at gøre det godt for vores kunder via at levere det bedste kliniksystem og levere det på en god måde.
Herunder kan du læse nogle kunde udtalelser vi har fået igennem tiden fra nogle af vores kunder. ...

Kirodb er let at bruge og alle journal-informationerne er på ét skærmbillede


Kiropraktor Pia Tromholt,
Kiropraktisk Klink Hadsten ApS

Kirodb er let at bruge da alle journal-informationerne er på ét skærmbillede, så man ikke skal klikke rundt for at tilføje nye problemer, undersøgelser, se røntgenbeskrivelsen eller sætte afregning på. Det er meget specifikt målrettet vores behov som behandlere i klinikken.
Kalenderen er overskuelig med farvekoder for forskellige stadier i aftalen, og det er let at flytte eller lave aftaler for sekretæren. Kommunikation til sekretæren er også med i behandlerskærmbilledet, så man let kan skrive en besked, angående den patient man er i gang med.
Supporten bag Frontspeed er hurtig, venlig og effektiv. Logfiler gør at support lettere kan finde årsagen til et problem, hvis det skulle opstå. Backup kører automatisk hvilket er et stort plus.
Faktisk har jeg aldrig nær-studeret manualen men gik bare igang med at bruge det


Kiropraktor Susanne Nygaard,
Klinikken Susanne Nygaard

Jeg har brugt Frontspeed kirodb i nogle år nu. Jeg tog chancen da jeg skulle vælge nyt system, da jeg var en af de første brugere af systemet.
Jeg vil sige at firmaet bag KiroDB har været meget lydhøre over for ændringer og justeringer, og har arbejdet hårdt på at være up-to-date og få det hele med og lave noget flot. Idag er der alt med jeg har brug for, og det kører helt uden problemer. Jeg synes systemet er nemt at bruge - faktisk har jeg aldrig nær-studeret manualen (som er tilgængelig direkte via systemet), men gik bare igang med at bruge det.
Jeg er kun mig selv og en massør på klinikken, dvs. ingen sekretær og dvs. at jeg klarer alle funktioner – og det har ikke givet mig særlig store problemer. Og hvis der er problemer er de der med det samme, for at assistere. Hvis der er funktioner som vi gerne vil have, har de forsøgt at få det med i næste opdatering.

Kan tilpasses alle behov hvad enten man har en stor klinik, med mange ansatte, eller man kun er sig selv

Kiropraktoren for alle, Jim Secher
Kiropraktor Jim Secher,
Kiropraktoren for alle

Jeg har efter grundig overvejelse valgt Frontspeed kirodb som journalsystem. Jeg har tidligere arbejdet i et andet større system, som ansat kiropraktor, og har ikke været super tilfreds med alle funktionerne der. Da jeg som nyopstartet skulle vælge min udbyder af journalsystem faldt valget på Frontspeed. Jeg fik en super god introduktion til systemet. Personlig vejledning og tilpasset rådgivning i forhold til mine egne behov. Systemet er meget fleksibelt da det faktisk kan tilpasses alle behov, hvad enten man har en stor klinik med mange ansatte, eller man kun er sig selv og vil klare alle opgaver selv, inklusive sekretæropgaver. Selvfølgelig skal man regne med at det tager lidt tid at lære systemet at kende, hvis man er vant til at arbejde med et andet system. Men du kan være sikker på at du får den hjælp du har brug for, hvis der opstår spørgsmål. Jeg er helt tryg ved at kirodb kan bringe mig videre og opfylde mine behov, efterhånden som jeg får mere travlt i min egen klinik.

Onlinebookingen er rigtig nem at anvende for patienterne, så jeg kan blive aflastet fra at skulle tage telefonen selv, og designet samt fleksibiliteten omkring at man fx selv kan sætte både logo og tekst ind i modulet, slår de andre systemer. Jeg har tidligere prøvet en anden onlinebooking og efter at have startet op med det nye onlinemodul i Frontspeed, mener jeg at det er det mest overskuelige, samt det bedst udseende på markedet.


Ovenud tilfreds med supporten ifbm. opstart af klinik

Ann Spejlsgaard, Midtfyns Fritidscenter
Kiropraktor Ann Spejlsgaard,
Kiropraktor Ann Spejlsgaard
Jeg har valgt kirodb fordi det er et program udviklet specielt til kiropraktorer, og derfor indeholder de funktioner jeg har brug for, og ikke en hel masse unødvendigt, som 'næsten' passer mig. Desuden hviler det på en platform som kan bære de udviklingsmæssige tiltag programmet får hele tiden.
Endvidere ligger programmet på min pc og jeg er derfor ikke afhængig af at være online, for at programmet fungerer.
Derudover har jeg været ovenud tilfreds med supporten ifbm. opstart af klinik.